E-mail: info@absent.fi
 • rev-full1
  Absent Oy

  DIGITALIZE

  MACHINERY

  EQUIPMENT and

  PROJECTS

Absent Oy on digitaalisten palveluliiketoimintaohjelmistojen johtava toimittaja Suomessa.

Absent digitalisoi koneet, laitteet ja projektit. Toimitettujen laitteiden ja projektien ympärille rakentuu älykkäitä monikanavaisia palveluja eri sidosryhmille. Laitteiden ja koneiden seurantaan on erilaisia helppokäyttöisiä dashboard sovelluksia, joiden avulla seuraat laitteitasi netissä tai mobiilisti.

Tehostamme asiakkaidemme liiketoimintaa tarjoamalla innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja sekä laadukkaita ylläpito- sekä konsultointipalveluita. Tuemme globaalisti asiakkaidemme kehitystä ja menestystä luotettavien ratkaisujen avulla.

Toteutamme erilaisia Teollisen Internetin sovellusratkaisuja.  Asiakkaan lähtötilanteesta riippuen tarjoamme perustyövälineitä Teollisen Internetin mahdollisuuksien hyödyntämiseen (Ab DataCollector) tai pitkälle vietyjä Teollisen Internetin palvelukokonaisuuksia (DSSP).

Ratkaisut luovat uusia palveluita, jotka tehostavat liiketoimintaa, tuovat säästöjä sekä parantavat elinkaaren aikaista toimivuutta. Laiteseurannasta kerättävä analysoitu data on hyödynnettävissä ennakoivan huollon palveluissa, tuotekehityksessä sekä laaduntarkkailussa. Palvelut avaavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja parantavat kilpailukykyä kansainvälisillä markkinoilla.

Perinteisen työn osuutta pyritään minimoimaan tekemällä älykkäitä ratkaisuja laitteisiin ja koneisiin. Tämä alykkyys hyödynnetään läpi prosessin, jolloin esimerkiksi huoltoyhtiö on jo tietoinen mahdollisesta tulevasta vikaantumisesta ja voidaan ryhtyä toimenpiteisiin. 

Yritys on suunnitellut ja toteuttanut mm. kattavan jälkimarkkinointijärjestelmän, joka soveltuu usealle eri teollisuuden alalle. Hyödyntämällä Absent Oy:n huippuosaamista asiakasyritykset erottuvat globaaleilla markkinoilla edukseen.

Omaamme vahvan kokemuksen erilaisten järjestelmäprojektien suunnittelusta, määrittelystä sekä toteutuksesta ja käyttöönotosta. Absent Oy:n toimintatapa perustuu luotettavuuteen sekä hyvään palveluun.

Tavoitteenamme on, että osaamisemme näkyy asiakasyritystemme ja heidän asiakkaidensa menestyksenä.
 


Uutiset

Uusi Teknologia: Teollinen internet kasvattaa suosiotaan

Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti: Yritykset laajentavat liiketoimintaansa teollisen internetin avulla

VTT news: Yritykset laajentamassa liiketoimintaansa aktiivisesti teollisen internetin avulla

Promaint: Yritykset laajentavat liiketoimintaansa aktiivisesti teollisen internetin avulla

 

 

Asiakkaitamme

Tiedotteet

Ei tiedotteita.